Szekszárdi Kerékpáros S. E.

Sportegyesületünk működését és programját a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja. A 2021. és a 2022. évben az NTP-TSZM- 21 pályázat is segítette a tevékenységünket.

2022. március 12. és 17. között Horvátországba szervezünk edzőtábort. A részletek itt olvashatók:

Tavaszi edzőtábor a Szekszárdi Kerékpáros S. E. szervezésében

Helyszín: Tribunj, Horvátország. Időpont: 2022. március 12. (szombat) 2022. március 17. (csütörtök), 6 nap (5 éj). Tervezett indulás Szekszárdról szombaton kora reggel (6-7 óra körül), haza indulás Tribunjból – jó idő esetén – csütörtökön du. (4-5 óra körül). Ennél a variációnál akár mind a hat napon tudunk kerékpározni.

Résztvevői létszám: 10 – 16 fő. Szekszárdról indulva az útvonal: Szekszárd – Siófok (autópálya) – Letenye (határ)– Zágráb – Zadar – Tribunj: kb. 670 km. (Természetesen a hazaút is ez lesz). Az utazást egy kisbusszal + személyautó(k)val oldjuk meg. Szállás: 4 db 4 fős apartman, melyekben 2-2 külön szoba van franciaágyakkal.

A 6 napos bringás tábor kalkulált költsége nagyjából 57 000 Ft, ami a következőket tartalmazza:

  1. Szállásdíj (ez fix): 50 EUR/fő
  2. Étkezés (ez kinek, mennyi…): kb. 15 000 Ft
  3. Útiköltség – ami az üzemanyag és az autópálya díjból áll (függ az autók és a benne ülők létszámától): kb. 23 – 25 000 Ft

Amit még tudni kell az edzőtáborról: Célunk, hogy egy jó hangulatú bringás tábort tudjunk összehozni, ahol mindenki a saját képességeinek és szándékának megfelelően tud edzeni. Megfelelő időjárási körülmények között szeretnénk napi 90 – 120 km közötti távokat abszolválni, ezért 18 év alatti személy csak ennek tudatában jelentkezzen! A szállásunk környéke lehetőséget ad könnyebb terepen történő bringázásra, de nem kell sokat mennünk és találhatunk nehezebb hegyi „etapokat” is… A közös bringázás élményét is szem előtt tartjuk, így az edzések nagy részében együtt tekerünk majd. Viszont résztávok, vagy ún. „házi versenyek” közbeiktatásával tesszük színesebbé – és egyénileg keményebbé – a napi bringázásainkat. Ezekből adódóan a szó klasszikus értelmében vett amatőr kerékpáros és egy igazolt versenyző is megtalálhatja a számítását a mi táborunkban.

Jelentkezni lehet 2022. február 5-ig a 0620-4550817-es telefonszámon!

Sikeres feliratkozás.

Hiba, kérlek próbáld újra

Szekszárdi Kerékpáros S. E. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.